ANT1

Βαλς με 12 Θεούς

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:10

Σειρά  βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα, της Λένας Μαντά.

Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Κρίστη Παπαδοπούλου), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίστηκαν μετά από μια μυστήρια …καραμπόλα της μοίρας. Λες κι έπρεπε να συναντηθούν, λες κι έπρεπε οι ζωές τους να δεθούν, μαζί με το παρελθόν που ο καθένας τους κουβαλά με ένα τρόπο έντονο και οδυνηρό.

Δείτε την εβδομάδα 28.4.14- 2.5.2014

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ελέγξει τη σχέση της Έλλης και του Νικήτα. Ο Νικήτας από την άλλη, αδυνατεί να καταλάβει ποιός είναι ο λόγος που προσπαθεί να μπει εμπόδιο στην προσωπική του ζωή όταν την απόφαση να χωρίσουν την είχε πάρει η ίδια!

Μετά από μια τυχαία συνάντηση του με το Δημήτρη, ο Νικήτας συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα κάτι του κρύβει!  Έξαλλος την ψάχνει στην εταιρεία και την πιέζει να του πει τι είναι αυτό που του κρύβει, επιβεβαιώνοντας έτσι τους φόβους της ότι γνωρίζει το μυστικό της….

Από την άλλη, η Έλλη μη αντέχοντας άλλο να κρύβει την αλήθεια από το Νικήτα πιέζει τη Μαρίνα να του αποκαλύψει την πραγματικότητα για την  πατρότητα του παιδιού της….

Η Ναταλία κάνει ότι μπορεί για  να πείσει την Ντόρα ότι η σχέση που την δένει με τον Ανδρέα είναι καθαρά φιλική ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τον Ανδρέα στην αγκαλιά της.

Παρόλα αυτά γρήγορα η Ντόρα αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα το ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα τους και αυτό την αναγκάζει συντετριμμένη, να εξαφανιστεί …

Ο πανικός πλημυρίζει τον Νίκο όταν βλέπει την φωτογραφία της νεκρής κοπέλας από την τηλεόραση.  Σύντομα συνειδητοποιεί ότι τόσο αυτός, όσο και η Βίκυ, θεωρούνται πιθανοί ύποπτοι για τον φόνο. Υποχρεωτικά πια, το επόμενο βήμα είναι να φυγαδευτεί η Βίκυ, ιδιαίτερα όταν του αποκαλύπτει το ραντεβού που είχε με τη νεκρή ερωμένη του Θάνου.

Η Μάγδα έχει στα χέρια της, το σκουλαρίκι της Βίκυς που την ενοχοποιεί...

Ο Μάρκος τελικά, κρύβει προσωρινά στο σπίτι του τη Βίκυ και εκεί της εξομολογείται τον έρωτα που έτρεφε και συνεχίζει να τρέφει για εκείνη. Τέτοιο έρωτα που την οδηγεί στη φυλακή…

Ο Χρήστος έχει ήδη πάρει από μόνος του θέση του υποδιευθυντή στην εταιρεία και τα καταφέρνει μια χαρά, ωστόσο αποκαλύπτει στο Νίκο πως πήρε μια μικρή πρωτοβουλία χωρίς όμως να υπολογίζει τις πιθανές συνέπειες.

Την χαλαρή διάθεση του Χρήστου εξαφανίζει η εμφάνισή του τοκογλύφου στην εταιρεία. Μια νέα απειλή οδηγεί την Ευγενία σε μια οδυνηρή και για τους δύο λύση…

Παίζουν: Μάνος Παπαγιάννης, Μαρία Γεωργιάδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Κρίστη Παπαδοπούλου, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου, Μάριος Δημητρίου, Γιώργος Τζωρτζής,  Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Αγγελική Φιλιππίδου, Μανώλης Αναστασίου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Άλκης Χρήστου, Μικαέλλα Κουτουμάνου, Αγγελική Φιλιππίδου Μαριλένη Σταύρου, Σωτήρης Μεστάνας, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου και άλλοι.

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης και Πάρις Προκοπίου

Share

 
 

Τελευταία βίντεο