ΑΡΧΙΚΗ
ΣΕΙΡΕΣ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ

SHARE

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Γ’ ΚΥΚΛΟΣ

Στο ξεκίνημα του Γ’ κύκλου, ο Αχιλλέας , η Μελίνα και ο Σήφης βρίσκονται και πάλι μαζί, παγιδευμένοι από τη μοίρα ή από κάποιον άλλο σε μια θανάσιμη παγίδα. Αφού ξεπεράσουν και αυτή τη θανάσιμη ενέδρακ, ξαναγυρνούν στη φυσιολογική τους ζωή. Ενώ όμως πιστεύουν πως ο κίνδυνος έχει τελειώσει, ένα δεύτερο «χτύπημα» παραμονεύει,  πιο δυνατό αυτή τη φορά, και με απρόβλεπτες συνέπειες.

Έτσι, ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τη μικρή τους κορούλα, την οποία ετοιμάζουν να βαφτίσουν. Νονά πρόκειται να είναι η Βασιλική και καλεσμένοι όλοι οι φίλοι και η οικογένεια τους. Ο Σήφης αό την άλλη, προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα στη δική του προσωπική ζωή, μετά και τον θάνατο της Αγγελικής (μητέρα της Στεφανίας). Η κόρη του δεν τον αποχωρίζεται ούτε λεπτό, ενώ παράλληλα μια νέα σχέση δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα στον Σήφη και την Όλγα. Οι σχέσεις του με τον πατέρα του θα βρεθούν και πάλι σε τεντωμένο σκοινί, λόγως της παρουσίας της Χρυσάνθης, ενώ θα παραμείνουν κακές με τον Διαμαντή. Δυσκολίες επίσης θα δημιουργηθούν και με την αδελφή του, την Αναστασία, εξαιτίας της σχέσης της με τον Ματθαίο.

Ο Ματθαίος και η Αναστασία είναι πλέον ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, ενώ ετοιμάζουν τη βάφτιση του παιδιού τους και το γάμο τους. Δε θα λείψουν οι αντιρρήσεις και τα εμπόδια από τις οικογένειες και των δύο, αλλά το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην αφήσει τίποτα να το χωρίσει. Ωστόσο, ένα πρόσωπο θα τους βάλει σε μεγάλες περιπέτειες και ίσως αποβεί και μοιραίο στη ζωή τους…

Από τα τρία αδέλφια Ματθαίου, μόνο ο Νεκτάριος είναι δυστυχισμένος, από την αμετάκλητη απόφαση της Δήμητρας να πάρει τα 3 παιδιά τους και να μετακομίσει στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη της απιστίας του με την Αντιγόνη. Η Δήμητρα όμως δε θα αντιμετωπίσει αντιδράσεις μόνον από τον Νεκτάριο, αλλά και από τον Πάτροκλο, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος και δε μπορεί να ζήσει μακριά της. Από την άλλη, ο Πάτροκλος με την Άννα θα μάθουν ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Ο Πάτροκλος θα νιώσει ότι επιτέλους αποκτάει και αυτός δικιά του οικογένεια, αλλά δε θα μπορέσει να ξεπεράσει το μεγάλο του δέσιμο με την Δήμητρα. Σε σχέση με τον Διαμαντή, θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα είναι καλά, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να τον αποφυλακίσει.

Η Δάφνη πάλι συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Μάρκο, μετά την απιστία του με την Λουκία, αν και μια ανακάλυψη θα την συνταράξει και θα ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα της. Τέλος, ο Μανωλιός θα προσπαθήσει να πιστέψει την Κωνσταντίνα ότι εκείνο το βράδυ στο ξενοδοχείο με τον Κίκη, δεν έγινε τίποτα…

Ποια είναι όμως όλα τα νέα πρόσωπα και ποιοι οι ηθοποιοί που τα υποδύονται;

HΧρυσάνθη Νομικού (ΚΟΡΑΛΛΙΑ ΚΑΡΑΝΤΗ) είναι η γυναίκα εξαιτίας της οποίας ο Παύλος Γιαννακάκης χώρισε τη μητέρα των παιδιών του.Η άφιξήτηςστα Χανιά θα δημιουργήσει σκάνδαλο, προκαλώντας και πάλι αναταράξεις στις σχέσεις του Παύλου με τα παιδιάτου, τονΣήφη και τηνΑναστασία. Ο ρόλος της ωστόσο είναι ομιχλώδης, τα κίνητρά της αδιαφανή και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αυτή τη φορά θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Ιδιαίτερα όταν έρθει στην επιφάνεια το παρελθόν της…

Ο Νικηφόρος Απέργης (ΜΑΝΟΣ ΓΡΑΒΡΑΣ) από την άλλη είναι ένας επιχειρηματίας και μία ιδιαίτερα αινιγματική μορφή. Η παρουσία του θα ανακατέψει τη ζωή όλων σχεδόν των ηρώων της σειράς. Φιλόδοξος και φιλοχρήματος θα φτάσει στα άκρα προκειμένου να αποκτήσει αυτά που θέλει.  

Η Ξένια (ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ) είναι μια νέα κοπέλα που αποτελεί το σύνδεσμο του Νικηφόρου με τον υπόλοιπο κόσμο. Η στενήτουσυνεργάτιδα, η οποία όμως είναι και κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Η Ξένια γνωρίζει πολλά για τον Απέργη και όταν νιώσει προδομένη από αυτόν, θα βρεθεί απέναντί του.

Τέλος, ο Κίκης (ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ) είναι ο νέος γείτονας της Κωνσταντίνας και του Μανωλιού και ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών που άνοιξε δίπλα στο καφενείο τους. ΤρελάερωτευμένοςμετηνΚωνσταντίνα, θα κάνειό,τι μπορεί προκειμένου να την κάνει να υποκύψει στον έρωτά του. Μέχρι και το γραφείο κηδειών του θα φτάσει να αρνηθεί…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21.20

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης

Παίζουν: Αντρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου, Στέφανος Μιχαήλ, Παυλίνα Μαυρή, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Έλλη Κυριακίδου, Χριστίνα Άδωνη, Μαρία Ιωάννου, Κρίστοφερ Γεωργίου, Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Ζένιος, Εβελίνα Παπούλια, Τζόυς Ευείδη, Μαρίνος Κόνσολος, Βαρβάρα Λάρμου, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Παρίσης, Τζιούλη Τσόλκα, Ανατολή Γρηγοριάδου, Αντρέας Βουγιούκκας, Terra Elle Perie, Στέφανη Χαραλάμπους, Νίκος Βερλέκκης, Στέλλα Κωστοπούλου, Κλέλια Ανδριολάτου, Νεοπτόλεμος Νεοπτολέμου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Κοραλία Καράντη, Ειρήνη Μπαλτά, Μάνος Γαβράς, Κλαίλια Ανδριολάτου, Αναστασία Δρακά, Πανίτσα Χατζηαράπη.


Δείτε όλα τα επεισόδια μέσα από την επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1 Ελλάδος εδώ

Και τα παιδιά: Χριστίνα Άδωνη και Tera Elle Perrie.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ