ΑΡΧΙΚΗ
ΣΕΙΡΕΣ

ΝΙΩΣΕ ΜΕ

SHARE

Δείτε τα τελευταία επεισόδια την ερχόμενη βδομάδα...

Το τελευταίο επεισόδιο μεταφέρεται ένα χρόνο μετά… Μια βάφτιση, ένας γάμος, ένας έρωτας, μια καινούρια ζωή! Τι επιφυλάσσει η ζωή για τους ήρωες? Παρακολουθείστε τα τελευταία επεισόδια της σειράς!

Η βάφτιση της μικρής Βασιλικής θα γίνει η αφορμή για να ξανασυναντηθούν κάποιοι από τους παλιούς φίλους…

Η Άννα και ο Μιχάλης ετοιμάζονται πυρετωδώς για την βάφτιση της κόρης τους… Νονά η Στέφανη η οποία επιστρέφει από την Αγγλία, όπου μένει πια μόνιμα, μαζί με τον Στάθη!

Ο αδελφός της Θανάσης, βρίσκεται σε μια καλή πορεία επαγγελματικά όμως κρατάει καλά κρυμμένο ένα μυστικό.. Παρ’ όλα όσα έκανε ο πατέρας του με τη δικιά του βοήθεια είχε δραπετεύσει, κάτι το οποίο δε θα μαθευτεί ποτέ γιατί ο Γιάννης έστω και αργά αποφασίζει να τον προστατεύσει… Ο χρόνος τον βρίσκει ολομόναχο και εγκαταλειμμένο από όλους στην φυλακή!

Η Νατάσα και ο Πάρης τρισευτυχισμένοι με την 2χρονη κόρη τους ετοιμάζονται και αυτοί για το μυστήριο ενώ η Σεμέλη βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον βιολογικό της πατέρα Κωνσταντίνο έτοιμη να ξεκινήσει την φοιτητική της ζωή… 

Πολύ καλά τα  νέα και για τον Ιάσωνα! Η επέμβαση του χάρισε άλλη μια ευκαιρία στη ζωή και μαζί με τον μικρό του αδελφό Παύλο μένουν πια μόνιμα στην Κύπρο!

Η Εύα έχει προχωρήσει με την ζωή της, και ετοιμάζεται για το ραντεβού της ενώ η Χριστίνα έχει παντρευτεί τον Λεωνίδα και ζουν μαζί ευτυχισμένοι! Όμως και ο Κρις πιέζει την ατίθαση Αλεξία για γάμο εφόσον περιμένει το παιδί του…

Απούσες από την βάφτιση οι δύο γιαγιάδες Βασιλική και Μαρία, οι οποίες ζούνε μόνιμα πια στην Αγγλία! Η Βασιλική μαζί με την Μαρίνα λόγω ενός κτυπήματος στο πόδι και η  Μαρία μαζί με την αδελφή της η οποία είναι σοβαρά άρρωστη…

Η Μαριάννα έχει πλέον βρει τις ισορροπίες της μετά την απαγωγή της από την αδελφή της Ελπίδα, και είναι και πάλι ερωτευμένη. Από την άλλη, η Ελπίδα βρίσκεται στο ψυχιατρείο μετά την απαγωγή. 

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ