ANT1

. .

Τώρα στο WEBTV του ANT1

Ο ίσκιος της φωτιάς (E)
Προσθέστε το στη σελίδα σας

Πρόγραμμα Όλο το πρόγραμμα

  • Σήμερα
  • Αύριο

ANT1 Picks

Ρουά Ματ - Καθημερινά στις 18:30

Ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα, που ο ανταγωνισμός, η ζήλια και το πάθος θα τους φτάσει στα άκρα. Τρεις δυνατοί σκακιστές θα στηθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και η τελική κίνηση Ρουά Ματ θα γίνει και στο ερωτικό παιχνίδι για να αναδείξει τον απόλυτο νικητή. Ο Μάξιμος είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την Ιωάννα και ζει μια συμβατική ζωή μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τη Ρουμπίνη! Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ανατρέπεται η φαινομενικά ήσυχη ζωή του Μάξιμου ενώ ο χωρισμός με τη γυναίκα του είναι πλέον γεγονός... Όμως ο κοινωνικός περίγυρος είναι εχθρικός απέναντι στο ερωτευμένο ζευγάρι και οι καταστάσεις είναι προάγγελοι ότι αυτή η σχέση θα είναι ένα κακοτράχαλο μονοπάτι...

Άλφ Chef - Καθημερινά στις 18:00

Το Άλφα Chef είναι το νέο πρωτοποριακό παιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤΕΝΝΑ σε συνεργασία με τις υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ. Γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και απευθύνεται σε επαγγελματίες chef. Διαγωνίζονται 32 άτομα με στόχο την ανάδειξη του Άλφα Chef! Το τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάζει η εντυπωσιακή Ευαγγελία Αραβανή. Κριτές στο νέο τηλεπαιχνίδι είναι οι καταξιωμένοι στο χώρο της μαγειρικής Γιώργος Δαμιανού, Γιαννάκης Αγαπίου και Μάριος Χατζηιωσήφ.

Όμικρον Θετικό - Τετάρτη με Παρασκευή στις 22:10

Δύο οικογένειες, από δυο διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, στην ίδια περιοχή της Λευκωσίας, μοιράζονται την ίδια αυλή. Ο Κώστας και η Μαρίνα έχουν ήδη τρεις κόρες και περιμένουν το τέταρτο τους παιδί, όταν η εταιρεία του πατέρα του, στην οποία εργάζεται, πτωχεύει.Η ζωή του Δημήτρη και της Ελένης, μόνιμων κάτοικων Ελλάδας, αλλάζει ριζικά όταν κληρονομούν μια τεράστια περιουσία από τον πατέρα της Ελένης και αποφασίζουν να μεταναστεύσουν στην Κύπρο.Αυτή η φιλία θα προδοθεί με το χειρότερο τρόπο...

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Καθημερινά στις 21.20

Μια γυναίκα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο! Δυο άνδρες, οι άνδρες της ζωής της θα κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Ποιος πλέκει τα νήματα σε αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι; Πρόκειται για κάποιον άγνωστο ή μήπως είναι ο ίδιος ο Σήφης που στήνει μια ακόμα παγίδα στο ζευγάρι προκειμένου να χωρίσει για πάντα την Μελίνα και τον Αχιλλέα; Ένα καλοστημένο κόλπο φέρνει και πάλι κοντά τους τρεις πρωταγωνιστές.

DANCING WITH THE STARS 5 - Κυριακή 21:00

Το DANCING WITH THE STARS επιστρέφει τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 πιο εντυπωσιακό από ποτέ!Ρυθμός, πάθος, χιούμορ, προσπάθεια, συγκίνηση, χαρά και οι πιο δημοφιλείς διαγωνιζόμενοι, υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και να μοιραστούν μαζί του ξεχωριστές στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

Πρώτη Σταγόνα - Δευτέρα και Τρίτη στις 22:10

Ένας τριανταπεντάρης χάνει ξαφνικά την δουλειά του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τίποτε στην υλίστρια γυναίκα του η οποία εν τέλει τον διώχνει από το σπίτι. Καταρρακωμένος και χωρίς ιδιαίτερες επιλογές αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό του παππού του, εκεί όπου έζησε τα ανέμελα παιδικά του χρόνια. Η ζωή του αρχίζει να γεμίζει ξανά μέσα από την προσπάθεια του να φτιάξει το εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα με τα αμπέλια έχοντας σαν συμπαραστάτη το μουγκό του χωριού.

Εκπομπές