Νέα δομή για την «Χαραλαμπίδης – Κρίστης»

 

Σε νέα εποχή εισέρχεται η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης-Κρίστης, μετά την εξαγορά του ενενήντα τοις εκατό των μετοχών της Vivartia Κύπρου, από εταιρείες του Ομίλου Κωνσταντίνου Σιακόλα και της οικογένειας Αλέξη Χαραλαμπίδη.

Ο Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Χαραλαμπίδης-Κρίστης, Αλέξης Χαραλαμπίδης, επισήμανε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έγινε ποτέ στον τομέα των τροφίμων.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαραλαμπίδη, η εταιρεία επεξεργάζεται ετησίως εβδομήντα και πλέον εκατομμύρια λίτρα αγελαδινού, αιγινού και πρόβειου γάλακτος.

Συνεργάζεται με δεκάδες προμηθευτές πρώτων υλών, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο αγορές αξίας επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πλούσια κοινωνική προσφορά της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης-Κρίστης, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μάριος Καμπανελλάς.

Με τα νέα δεδομένα, η μετοχική σύνθεση της Χαραλαμπίδης-Κρίστης, διαμορφώνεται ως ακολούθως: 45% εταιρείες του Ομίλου Κωνσταντίνου Σιακόλα, 45% οικογένεια Αλέξη Χαραλαμπίδη και 10% ΔΕΛΤΑ Ελλάδος, η οποία διατήρησε το ποσοστό που κατείχε στην εταιρεία.

 

 

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.