Νέα Κεντρικά Γραφεία για την USB BANK PLC


Δελτιο Τύπου

Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ξεκίνησε η λειτουργία των Νέων Κεντρικών Γραφείων
Στα πλαίσια της στρατηγικής αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της, η USB BANK μεταφέρθηκε στα νέα Κεντρικά Γραφεία της, στην περιοχή Έγκωμης,  στη Λευκωσία.
Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα ανέφερε ότι μεταφέρεται σε μεγαλύτερους και αναβαθμισμένους εργασιακούς χώρους, σε ένα σύγχρονο, ανανεωμένο και καλαίσθητο περιβάλλον, που προάγει το ομαδικό πνεύμα και τη φιλοσοφία της τράπεζας,  στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της, στη μεγαλύτερη ανάπτυξη, στις νέες συνεργασίες, στα νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και στην καλύτερη κάλυψη των σταθερά αυξανόμενων επιχειρησιακών αναγκών της.
Καλωσορίζοντας το προσωπικό της Τράπεζας στα νέα Κεντρικά Γραφεία, ο κος Ανδρέας Θεοδωρίδης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της USB BANK, ανέφερε ότι το κτήριο έχει αναμορφωθεί πλήρως στη βάση μοντέρνων προδιαγραφών, με σκοπό τη δημιουργία ενός ευχάριστου και λειτουργικού περιβάλλοντος εργασίας, παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις προς το προσωπικό αλλά κυρίως προς τους πελάτες της Τράπεζας.
‘Εύχομαι τα νέα γραφεία να αποτελέσουν κυψέλη δημιουργίας και όλοι μαζί, μέσω στενής συνεργασίας, με ευθύνη και σεβασμό, να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες προκλήσεις και να προσφέρουμε σε όλους εμάς και  στους πελάτες  μας, νέα αξία και προοπτική’, κατέληξε ο κος Θεοδωρίδης.
Η USB BANK ξεκίνησε το 1925  ως μία από τις πρώτες εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο και σήμερα αποτελεί μέλος του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ομίλου BLC Bank-FRANSABANK Group. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε Ιδιώτες, Επιχειρήσεις και Διεθνείς πελάτες,  οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετούνται σε παγκύπρια βάση μέσω του δικτύου των καταστημάτων της, των Επαρχιακών Μονάδων Επιχειρήσεων σε όλες τις πόλεις και των εξειδικευμένων Κέντρων Διεθνών Πελατών στη Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και του Γραφείου Αντιπροσωπείας στη Μόσχα.
Παράλληλα, για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση οι πελάτες εξυπηρετούνται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης στο 8000 2323 και για 24ωρη εξυπηρέτηση μέσω των  Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATMs), της ηλεκτρονικής τραπεζικής ibank και του ibank Mobile. 


Τα νέα Κεντρικά Γραφεία της USB BANK βρίσκονται στη Διεύθυνση: 
Οδός Ανδρέα Χάλιου 1, 2408  Έγκωμη,  Λευκωσία

Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης:   8000 2323   Διεθνείς Κλήσεις:  +357 22883333
Fax: 22 875899
Email: usbmail@usbbank.com.cy
Web: www.usbbank.com.cy
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
USB BANK PLC   
Τ.Θ. 28510     
2080 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.