Δημοτικές
Τα μηνύματα των υποψηφίων από όλες τις επαρχίες

Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι κλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 για να εκφράσουν τις θέσεις τους σε σύντομο τηλεοπτικό μήνυμα τους προς τους ψηφοφόρους.


Στην πρόσκληση του σταθμού μας ανταποκρίθηκαν 77 υποψήφιοι και τα μηνύματα τους θα μεταδίδονται δωρεάν. 


Η ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών.Έρευνα-εργαλείο για τους επαγγελματίες

Της Μαρίνας Χατζηκώστα
 
Τη διεξαγωγή συνεχούς μέτρησης της ακροαματικότητας όλων των ραδιοφώνων έχει εξασφαλίσει, μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών. 
 
Η μέτρηση διενεργείται σε καθημερινή βάση με την μέθοδο Day After Recall και τα αποτελέσματά της ανακοινώνονται ανά μήνα. Ενώ κάθε τρεις μήνες γίνεται η συγκεντρωτική παρουσίαση. 
 
Το ετήσιο δείγμα ανέρχεται στις 14.147 επιτυχημένες συνεντεύξεις. 
 
Η μέθοδος της έρευνας παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους ραδιοφώνων, διαφημιστές και διαφημιζόμενους, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 
 
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Νίκος Περιστιάνης και την ανάλυση των αποτελεσμάτων και του προφίλ των ακροατών έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Symmetron Market Research, Μιχάλης Βρυωνίδης. 
 
Στην ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της έρευνας, αναφέρθηκε ο διευθυντής του ANT1fm, Μάριος Αχχας. 
 
Η έρευνα είναι αποδεκτή από όλους του παγκύπριους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ σταδιακά οι μετρήσεις θα περιλαμβάνουν και τοπικά ραδιόφωνα. 
 
 
Η έρευνα ακροαματικότητας διεξάγεται από την κοινοπραξία εταιρειών Symmetron/IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 
Ο ΑΝΤ1 Fm, στο ολοκληρωμένο και μεγαλύτερο δήγμα τριμηνίας είναι το πρώτο μουσικό-ψυχαγωγικό ραδιοφωνικό κανάλι στη ζώνη 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι, με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Μπεκατόρου, τόσο στις καθημερινές όσο και στο σύνολο της εβδομάδας. 
 
Η πρωτιά συνεχίζεται και τα Σαββατοκύριακα με τον ΑΝΤ1 Fm να είναι πρώτο μουσικό κανάλι στη ζώνη 5 με 9 το βράδυ!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.