Κύπρος, Φύση, Κουλτούρα, Πολιτισμός. Έκθεση με φωτογραφίες μαθητών

Εγκαινιάστηκε το πρωί έκθεση φωτογραφίας μαθητών με θέμα την Κύπρο. Την έκθεση διοργάνωσαν η παγκυπρια ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων ιδιωτικών σχολείων σε συνεργασία με το παράρτημα Λεμεσού της φωτογραφικής εταιρείας Κύπρου.


Όταν οι μαθητές έχουν ταλέντο και αγάπη για την φωτογραφία τότε το αποτέλεσμα προσελκύει τα βλέμματα. 

Το πρωί τελέστηκαν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε η παγκυπρια ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων ιδιωτικών σχολείων σε συνεργασία με το παράρτημα Λεμεσού της φωτογραφικής εταιρείας Κύπρου. 

Οι φωτογραφίες των μαθητών είναι το αποτέλεσμα του δεύτερου διαγωνισμού φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε την περίοδο Φεβρουαρίου - Μαρτίου και στον οποίο μετείχαν 69 μαθητές από 14 ιδιωτικά σχολεία. Θέμα ήταν «Κύπρος φύση κουλτούρα πολιτισμός» και στόχο είχε την ανάδειξη της Κύπρου και την ανάπτυξη των φωτογραφικών ικανοτήτων των μαθητών. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κώστας Κωνσταντίνου στην παρουσία και του δημάρχου Αγλαντζιάς Χαράλαμπου Πετρίδη. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι μαθητές παρέλαβαν βραβεία, επαίνους και διπλώματα. Η φωτογραφική έκθεση φιλοξενείται στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία. 


Ευγενία Σέργη

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.