Συλλαμβάνουν τρεις την ημέρα για ναρκωτικά

Σε καθημερινό φαινόμενο εξελίσσονται οι συλλήψεις υπόπτων για κατοχή μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.Μόνο τον πρώτο μήνα του 2018 η ΥΚΑΝ συνέλαβε περισσότερα από 90 πρόσωπα.Τις διαστάσεις που προσλαμβάνει η μάστιγα των ναρκωτικών σκιαγραφεί ο μεγάλος αριθμός συλλήψεων υπόπτων για κατοχή διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

 Τον Ιανουάριο του 2018 η ΥΚΑΝ συνέλαβε περισσότερους από 90 υπόπτους σχεδόν τρία πρόσωπα την ημέρα. Οι υποθέσεις που διερευνήθηκαν τον Ιανουάριο ήταν 86. 

Η ΥΚΑΝ αυτή την περίοδο βρίσκεται αντιμέτωπη και με νέες προκλήσεις. 

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της ΥΚΑΝ Εμφανίστηκαν νέες ουσίες οι οποίες τον Μάρτιο θα καταταχτούν σε παγκόσμιο επίπεδο ως ελεγχόμενες. 

Ηδη ετοιμάζεται διάταγμα το οποίο τον Μάρτιο θα τεθεί ενώπιον του Υπουργού υγείας για να προστεθούν στη λιστα oi 12 νεές απαγορευμένες ουσίες.

Θησέας Ιωάννου

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.