Δυναμικά για ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας, η Λευκωσία

Με σύνθημα "όλα για τους νέους" έγινε χθες η παρουσίαση της ομάδας Greater Nicosia 2021, που στόχος της είναι η Λευκωσία να κερδίσει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νέων για το 2021.Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Ομάδας Greater Nicosia 2021, έγινε χθες στη Λευκωσία. Στόχος, η πρωτεύουσα της Κύπρου να καταστεί Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων για το 2021. Οικοδεσπότης και υποστηρικτής της προσπάθειας, η Cyta. 


Διευθυντής του έργου ο Σπύρος Πίσινος, Υπεύθυνος Διοίκησης ο Σωτήρης Χριστοφόρου και Καλλιτεχνικός Διευθυντής ο Διομήδης Κουφτερός. Σύνθημά τους, "όλα για τους νέους": 

"Ο τίτλος απονέμεται σε ευρωπαϊκό Δήμο για περίοδο ενός έτους, κατά την οποία θα δίνεται η ευκαιρία παρουσίασης, μέσω ενός πολύπλευρου προγράμματος, της σχετιζόμενης με τη νεολαία πολιτιστικής, κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής και ανάπτυξης". 

Στην προσπάθεια συμμετέχουν οι Δήμοι Λευκωσίας, Στροβόλου και Αγλαντζιάς. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας της Αγλαντζιάς, Μαρίνος Κλεάνθους, είπε πως το όραμα να καταστεί η Λευκωσία Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων για το 2021, γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια, έπειτα από συζητήσεις των Δήμων με τους νέους. 
Την παρουσίαση παρακολούθησαν νέοι όπως επίσης και αρμόδιοι από Κύπρο και Ευρώπη. 


Παναγιώτης Κυπριανού

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.