Αρχίζει το κυνήγι της φάσσας και του τρυγονιού

Μεθαύριο Κυριακή η πρώτη μέρα κυνηγίου φάσσας και τρυγονιού.Χιλιάδες κυνηγοί γυαλίζουν τα δίκανα για να βρεθούν στην ύπαιθρο και να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Μεθαύριο Κυριακή η πρώτη μέρα κυνηγίου φάσσας και τρυγονιού.

Χιλιάδες κυνηγοί γυαλίζουν τα δίκανα για να βρεθούν στην ύπαιθρο και να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Το κυνήγι φάσσας και τρυγονιού, διάρκειας πέντε εξορμήσεων, μόνο Κυριακές, αρχίζει μεθαύριο ξημερώματα.

Χιλιάδες οι φίλοι του αθλήματος που αναμένεται και φέτος να πάρουν ανά χείρας τα όπλα τους, να αψηφήσουν τις υψηλές θερμοκρασίες, και να βρεθούν στην ύπαιθρο, σε επιτρεπόμενες περιοχές.

Με ανακοίνωση η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, επισημαίνει τα τσουχτερά πρόστιμα που προνοεί η νέα νομοθεσία ή οποία έχει τεθεί σε εφαρμογή, από τις δεκατέσσερις περασμένου Ιουλίου

Το εξώδικο πρόστιμο, για κυνηγό που δεν κατέχει ανανεωμένη άδεια κυνηγίου, είναι δύο χιλιάδες ευρώ συν το τέλος των αδειών κυνηγίου για κάθε έτος που δεν έχει ανανεώσει.

Καλεί τους κυνηγούς, που θα εξορμήσουν την Κυριακή είκοσι Αυγούστου,

«Να τηρούν όλους τους γραπτούς και άγραφους νόμους του κυνηγίου και να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στους συναδέλφους τους και στις ξένες περιουσίες που θα τους φιλοξενήσουν.»

Η υπηρεσία θήρας επισημαίνει επίσης ότι η ανανέωση αδειών κυνηγίου συνεχίζεται από όλες τις εμπορικές τράπεζες τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα καθώς και από τις ιστοσελίδες Υπουργείου Εσωτερικών και Υπηρεσίας Θήρας, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Παναγιώτης Κυπριανού

Μάριος Δημητρίου

19/08/2017>06:58

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΙΝΕΤΑΙ.ΝΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.