Απολογισμός ΟΠΑΠ για την κοινωνική του δράση το 2016: Η πολιτεία σέβεται και εκτιμά, το μήνυμα του ΠτΔ

Την πολύχρονη προσφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου, σε όλους τους τομείς της κυπριακής κοινωνίας, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του στην παρουσίαση των δράσεων και του απολογισμού της κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ για το 2016.

Στον χαιρετισμό του, τον οποίο ανέγνωσε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Καδής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση της Πολιτείας για την τεράστια προσφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου σε όλους τους τομείς της κυπριακής κοινωνίας και την προσδοκία ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει απλόχερα τον τόπο. 

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, συνέχισε, συνέβαλε στην αναβάθμιση της υγείας, φροντίζοντας τις ανάγκες των πασχόντων συνανθρώπων αλλά και τη στελέχωση διαφόρων νοσοκομειακών κέντρων και ιδρυμάτων.

Παράλληλα, παραμένει αρωγός του ευρύτερου έργου του Υπουργείου Παιδείας, ενώ ενδυναμώνει και τον τομέα του Πολιτισμού, ο οποίος αναδεικνύει τις αξίες και την κουλτούρα της πατρίδας. 

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στην παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη, του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, εκπροσώπων κομμάτων και επιφανών οικονομικών παραγόντων, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, κάνοντας λόγο για δρόμο ευθύνης:

"Ένας δρόμος ευθύνης που εδώ και σχεδόν 48 χρόνια καλύπτει τις ουσιαστικές παραμέτρους της κυπριακής κοινωνίας στην υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον αθλητισμό".

Στο δικό του χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ Ντάμιεν Κόουπ, τον οποίο ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Φωκάς, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου το 2016.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς και εκπρόσωποι φιλανθρωπικών συνδέσμων.

Οι δράσεις της κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ παρουσιάστηκαν μέσα από την προβολή σύντομης ταινίας και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 


Κυριάκος Κυριακίδης

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.