Παρέμβαση ΔΗΣΥ με πρόταση νόμου για σχολικές επετείους

Πρόταση νόμου από ΔΗΣΥ που καθορίζει αρμοδιότητα στο Υπ. Παιδείας για τα μηνύματα στα σχολεία.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ κατέθεσε πρόταση νόμου, για τροποποίηση του νόμου για τη λειτουργία των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης ώστε την αρμοδιότητα για τον καθορισμό των σχολικών επετείων στις οποίες γίνεται ανάγνωση μηνυμάτων ή φυλλαδίων ή την ολιγόλεπτη συζήτηση στην τάξη έχει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και για το σκοπό αυτό εκδίδεται εγκύκλιος του Υπουργείου κατόπιν διαβούλευσης με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας.

Η κατάθεση της πρότασης νόμου συνοδεύεται με γραπτή δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη στην οποία αναφέρεται ότι η πρόταση νόμου κατατέθηκε σε συνέχεια της πολιτικής θέσης του κόμματος ότι τα ζητήματα των σχολικών μηνυμάτων και φυλλαδίων αφορούν αποκλειστικά το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.