Αυριο η αποφαση του δικαστηριου για το Αλεξουι

Για αύριο επεφύλαξε την απόφαση του το κακουργιοδικειο Λευκωσιας για τον Αλεξη Μαυρομιχαλη. Το δικαστήριο αναμένεται να συνεδριάσει εκ νεου το πρωι στις 8 και 30 συγκεκριμένα για να ανακοίνωση την απόφαση του.
Τελευταία ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2014
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 18, 2014

Συνελήφθη ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ο οποίος επέστρεψε χθες βράδυ στην Κύπρο

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας συνελήφθη ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ο οποίος είχε διαφύγει στο εξωτερικό όταν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του, ως υπόπτου για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον των Ανδρέα Γρηγορίου που διαπράχθηκε στη Λευκωσία. Τί δηλώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στον ΑΝΤ1.

Ο Μαυρομιχάλης μετά από πολυετή απουσία του ενημέρωσε την αστυνομία ότι θα επέστρεφε χθες στς 1000 το βράδυ. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας συνέλαβαν τον ύποπτο στο αεροδρόμιο μόλις έφθασε και τον οδήγησαν σε αστυνομικό κελί για ανακρίσεις σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ανδρέα Γρηγορίου.

Η απόπειρα είχε διαπραχθεί στις 25 Δεκεμβρίου του 2010 με έκρηξη βόμβας στο εν κινήσει αυτοκίνητο του Γρηγορίου. Αργότερα ο Γρηγορίου καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Αντη  Χατζηκωστή.

Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη εκδόθηκε μετά από κατάθεση του Γιώργου Ζαβράντωνα ότι είχε διαπράξει την απόπειρα δολοφονίας μαζί με τον Μαυρομιχάλη.

 

Share