Από απόψε «Βαλς με 12 Θεούς»

Τρίτη, στις δέκα το βράδυ, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤΕΝΝΑ η νέα δραματική σειρά «Βαλς με 12 Θεούς», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά. Συντελεστές της σειράς κυπριακής παραγωγής είναι καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Τελευταία ενημέρωση: 9 Οκτωβρίου 2012
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 8, 2012

 *Το πιο πάνω ρεπορτάζ, προβλήθηκε χθες βράδυ, Δευτέρας, παραμονή της πρεμιέρας της πολυαναμένομενης σειράς

 

 

Τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της λογοτεχνίας, της υποκριτικής και της τηλεόρασης συναντώνται στη μοναδική σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ «Βαλς με 12 Θεούς», που θα αρχίσει να προβάλλεται την Τρίτη, στις δέκα το βράδυ.

Το best seller από τις εκδόσεις Ψυχογιός, που υπογράφει μία από τις πλέον πολυδιαβασμένες συγγραφείς, η Λένα Μαντά, ζωντανεύει στη μικρή οθόνη.
Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη θα εμφανιστεί σε ένα ρόλο που θα αγγίξει τις ψυχές των τηλεθεατών.

Στράτος Τζόρτζογλου, Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Ελενα Ευσταθίου, Κώστας Σχοινιού, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου, συνθέτουν το καστ των ηθοποιών της πολυαναμενόμενης παραγωγής.

Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Γεωργίου και του Δημήτρη Δεμοιράκου, ενώ το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου.

Μια νύχτα με βροχή ξεκινά η ιστορία των τεσσάρων ηρώων της σειράς.

Ένα παιχνίδι της μοίρας θα φέρει μαζί τον Κωστή, τη Μαρίνα, την Ελπίδα και τη Ναταλία, και οι ζωές τους θα μπλεχτούν με ένα ξεχωριστό ρυθμό.

«Ταξίδι στη βροχή» είναι και ο τίτλος του τραγουδιού της σειράς.

Ένα τραγούδι του Τάκη Σωτηρχέλλη, το οποίο ερμηνεύει η Ελευθερία Ελευθερίου σε ενορχήστρωση Ανδρέα Γιωργαλλή.

Το πρώτο ραντεβού για «Βαλς με 12 Θεούς» έκλεισε για αύριο Τρίτη στις δέκα το βράδυ, ενώ η σειρά θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη.

 

 

Share