"Εκείνο το καλοκαίρι". Η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Στα στούντιο όπου έγινε η φωτογράφηση για τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ, που φέρει την υπογραφή των Γιώργου Τσιάκκα και Θοδωρή Νικολαΐδη, βρέθηκε σήμερα η κάμερα του ΑΝΤ1.
Τελευταία ενημέρωση: 23 Αυγούστου 2012
Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγουστος 23, 2012
«Εκείνο το καλοκαίρι», είναι ο τίτλος της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤΕΝΝΑ, η οποία αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Το σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα, πραγματεύεται το μίσος του διχασμού, τον πόλεμο, τη πικρή γεύση της προδοσίας, τον πόνο του ξεριζωμού και την αγωνία για τις τύχες των αγαπημένων, δηλαδή συναισθήματα και καταστάσεις που έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή του κάθε Κύπριου. 
 
Συντελεστές και ηθοποιοί, βρέθηκαν σήμερα σε στούντιο φωτογράφησης για τις ανάγκες της σειράς και μας αποκάλυψαν μικρά μυστικά για την ιστορία, που επιχειρεί να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και να παρακολουθήσει την πορεία των ηρώων της, από το 1974 μέχρι σήμερα. 
 
Ολη η φρίκη του πολέμου και τα δεκάδες αμείλικτα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα εδώ και τριάντα οκτώ χρόνια, θα περάσουν από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τα μάτια ενός εφτάχρονου κοριτσιού, που βιώνει την απουσία του αγνοούμενου πατέρα. 
 
Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, τον ερχόμενο Οκτώβριο. 
 

Share