Στον ΑΝΤ1 το "Βαλς Με Δώδεκα Θεούς"

Μία πολυδιαβασμένη συγγραφέας, μία καταξιωμένη σεναριογράφος, και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης, από την Ελλάδα και την Κύπρο, έδωσαν ραντεβού, τον Οκτώβρη στον ΑΝΤΕΝΝΑ. Για να χορέψουν «Βαλς με Δώδεκα Θεούς».
Τελευταία ενημέρωση: 18 Αυγούστου 2012
Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγουστος 18, 2012
Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα. Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία. Οι δώδεκα μήνες που ακολουθούν είναι γεμάτοι ανατροπές, δάκρυα και γέλια. 
 
Βαλς με Δώδεκα Θεούς, από το ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός, που υπογράφει μία από τις πλέον πολυδιαβασμένες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας, η Λένα Μαντά, θα χορεύουν, προσεχώς, κάποιοι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της Ελλάδας και της Κύπρου. 
Κάτια Δανδουλάκη, Στράτος Τζόρτζογλου, Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Ελενα Ευσταθίου, Κώστας Σχοινιού, είναι μόνο μερικοί από τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής που ετοιμάζει ο ΑΝΤΕΝΝΑ. 
 
Θα ενσαρκώσουν τους ήρωες του γνωστού μυθιστορήματος, σε σενάριο με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου. Η κάμερα του ΑΝΤΕΝΝΑ συνάντησε τους πρωταγωνιστές, στη διάρκεια φωτογράφησης, και κλέψαμε αποκλειστικές πληροφορίες για τη νέα σειρά. 
 
Σαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, που κάποτε καθόριζαν τις ζωές των θνητών, έτσι και οι δώδεκα μήνες, μετά το μοιραίο συμβάν, στις ζωές των πρωταγωνιστών, θα σφραγίσουν το πεπρωμένο τους. 
 
Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη αρχίσει και όπως όλα δείχνουν, θα καθηλώσει. 
 
Δώδεκα μήνες. Δώδεκα θεοί. Ορισαν. Διέταξαν. Εκτέλεσαν. Οι ανθρώπινες σχέσεις, η φιλία και ο έρωτας έρχονται για να διαπραγματευθούν, να συγκριθούν, να αμφισβητηθούν και να επιβεβαιωθούν. Ισως και όχι. 
 
Το ραντεβού για το Βαλς με Δώδεκα Θεούς στον ΑΝΤΕΝΝΑ είναι για τον Οκτώβρη.

Share