Τhink Right: Εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα του παιδιού

Νέα Παγκύπρια εκστρατεία για τα δικαιώματα του παιδιού με σύμμαχο τη βιομηχανία Χαραλαμπίδη Κρίστη. Πως θα εξελιχθεί η φετινή εκστρατεία.

Της Νάταλυ Σάββα* 

Άρχισε σήμερα η παγκύπρια εκστρατεία για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών με το όνομα «Συμμετέχουμε Ενεργά στην προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού» #ThinkRight.

Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και μεταξύ άλλων θα προβάλλει τα δικαιώματα των παιδιών σε λεωφορεία που διακινούνται σε όλη την Κύπρο.

Σύμφωνα με την Επίτροπο Προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού Λήδα Κουρσουμπά«Στόχος της,  κάθε σπίτι και κάθε άτομο μέσα στην κυπριακή κοινωνία να ενημερωθεί για τα δικαιώματα του παιδιού. Δεν είναι τυχαία και η επιλογή του hashtag #ThinkRight, αφού σκεφτόμαστε σωστά, όταν σκεφτόμαστε στη βάση των δικαιωμάτων.»

Συνδοργανωτής της εκστρατείας η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης

Όπως είπε ο πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Αλέξη Χαραλαμπίδη «Οι συσκευασίες του φρέσκου γάλακτος της Χαραλαμπίδης Κρίστης να γίνουν πρεσβευτές του καλού, να συμμετέχουν στην διάδοση του καλού, του καλύτερου για τα παιδιά μας.»

«Σήμερα προσφέρουμε ένα ισχυρό όχημα του καλού, του καλύτερου για τα παιδιά μας. Ένα παγκύπριο όχημα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και δράσης για να κάνουμε την Κύπρο μας πιο ανθρώπινη, πιο ουσιαστική, καλύτερη.»

Στο πλαίσιο της εκστρατείας δημιουργήθηκε το Δίκτυο Συμμάχων για τα δικαιώματα του παιδιού, όπου συμμετέχουν 40 ευρέως αναγνωρίσιμα άτομα.


TAGS: 

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.