Μια νέα καμπάνια για το Τρόοδος! Μας αφορά όλους!

 Πρώτα στα Social Media και αμέσως μετά σε ευρύτερη κλίμακα σε όλα τα ΜΜΕ με τηλεόραση ραδιόφωνα , κινηματογράφους κλπ,  βγαίνει η Εκστρατεία Επικοινωνίας  για το  έργο «Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους».  Πρόκειται για ύψιστης σημασίας καμπάνια, αφού ο στόχος της είναι  η γνωστοποίηση και η  ευαισθητοποίηση όλων μας για τη σημασία που έχει το Τρόοδος στη ζωή της Κύπρου και ειδικώτερα για τις φυσικές αξίες του Εθνικού Πάρκου Τροόδους, για τις οποίες συμπεριλήφθηκε στο δίκτυο Natura 2000 καθώς και για τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που παρέχει.

Το κεντρικό σύνθημα είναι : «Τρόοδος, είναι στη Φύση μας». Ο λόγος, προφανής: Θέλει να δείξει με απλό και κατανοητό τρόπο, πως το Τρόοδος είναι ταυτόχρονα κομμάτι του εαυτού μας και εμείς, κομμάτι δικό του, είναι ένας τεράστιος οργανισμός, που ζει για μας.

Ειδικά για το παιδικό κοινό, έχουν ετοιμαστεί 3 μικρές ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Δενδρής. Κάτι, σαν το πνεύμα του δάσους που ξεναγεί με παραμυθητική αφήγηση τα παιδιά, στα όσα πολύτιμα προσφέρει το Τρόοδος. 

Η καμπάνια είναι ενταγμένη στις ενέργειες του έργου  iLIFE-TROODOS και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE.

Για τη δημιουργία αυτής της εκστρατείας συνεργάζονται στενά τέσσερις φορείς: 

Τμήμα Δασών, Τμήμα Περιβάλλοντος, Contact Communications, Frederick University-Nature Conservation Unit

 


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.