Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου - Εισφορά στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου

Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών  που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, πρατηριούχοι και συνεργάτες της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1984 από μια ομάδα εθελοντών ρευματοπαθών με κύριο σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς.  Παρέχει  βοηθητικά εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης, ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους για ένταξη και κοινωνικοποίηση των ασθενών του στον οικογενειακό και εργασιακό χώρο. 

 Επίσης προσφέρει ειδικά προγράμματα για ενημέρωση και ενθάρρυνση των νέων ρευματοπαθών ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν θετικά και αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Στο στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της επιταγής στην κα. Αντρη Φωκά, Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου από τον πρατηριούχο της Εsso κον. Κυριάκο Λουκά ο οποίος πρότεινε το ίδρυμα.  Παρόντες επίσης ο κος. Παύλος Παύλου και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Εsso Κύπρου.


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.