Γκολ στη ζωή: Συμμαχία ανθρωπιάς ΟΠΑΠ-Καραϊσκάκειου για αύξηση δοτών μυελού των οστών

Με πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού οργανισμού ποδοσφαιριστών "Γκολ στη ζωή", η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης για αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τη νέα συμμαχία ζωής και ανθρωπιάς της ΟΠΑΠ Κύπρου και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ανακοίνωσε στις εγκαταστάσεις της η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Πρόκειται για μία καμπάνια με στόχο την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Και αποτελεί πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού οργανισμού ποδοσφαιριστών "Γκολ στη ζωή". 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Δημήτρης Αλετράρης, "η ΟΠΑΠ Κύπρου σημειώνει για δεκαετίες τώρα, τα γκολ της ζωής με την κοινωνική της δράση. Και σήμερα, μαζί με το 'Γκολ στη ζωή', τον φιλανθρωπικό οργανισμό των ποδοσφαιριστών μας θα σκοράρουμε ξανά, με στόχο μια ακόμη νίκη για το Καραισκάκειο Ίδρυμα". 

Στην ειδική εκστρατεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, συμμετέχουν γνωστοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, αφιλοκερδώς, και απευθύνονται, κυρίως, στους νέους στρατιώτες για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να σώσουν ανθρώπινες ζωές. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του οργανισμού "Γκολ στη ζωή" Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, "ήδη στο ΚΕΝ Λεμεσού, αρκετοί στρατιώτες μέχρι τώρα έγιναν εθελοντές. Θα πάμε και την ερχόμενη Τετάρτη και στο ΚΕΝ Πάφου και στο ΚΕΝ Λάρνακας έτσι ώστε εμείς πρώτοι να περάσουμε το μήνυμα στους νεαρούς στρατιώτες ότι θέλουμε να είναι κοντά σε αυτή τη προσπάθεια".

Η πρόεδρος ΔΣ του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Πόπη Κανάρη είπε: "Το καραισκάκειο έχει και την πρωτιά σε αριθμό δοτών, έχουμε πάνω από 168.000 δότες στο παγκύπριο και έχουμε την πρωτιά ανά τον κόσμο. Έχουμε δώσει όμως και εκατοντάδες μοσχεύματα σε ανθρώπους που πάσχουν".

Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008 ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Νικολάου, αποδείχτηκε συμβατός δότης μυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας. 

Παναγιώτης Κυπριανού

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.