Ηλεκτρονική πληρωμή ΦΠΑ από την Ancoria Bank

Δελτίο Τύπου

Η Ancoria Bank ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της θα μπορούν να διεξάγουν τις πληρωμές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας ηλεκτρονικά.

Η υπηρεσία προσφέρεται από την ηλεκτρονική τράπεζα της Ancoria Bank και είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε ώρα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σκοπός της Αncoria Bank είναι να δημιουργεί υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής των πελατών της  και η παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

Πρωταρχικός στόχος της τράπεζας ήταν και παραμένει η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της και η δημιουργία μιας μακροχρόνιας και ωφέλιμης σχέσης. Η Ancoria Bank έχει θέσει ως αποστολή της να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της επαναπροσδιορίζοντας την τραπεζική πρακτική μέσω της συνεχούς ανάπτυξης της τεχνολογίας, της απόλυτης δέσμευσης στις σχέσεις που κτίζει με τους πελάτες της και της παροχής κατάλληλων προϊόντων, γρήγορα και αποτελεσματικά. Για ακόμα μια φορά, στηρίζει έμπρακτα την αποστολή της.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.