Στην ΑDMINE το Grand Ermis Digital και επιπλέον 8 βραβεία στα ERMIS AWARDS 2016

Η ADMINE, στη φετινή απονομή των ERMIS AWARDS, απέσπασε 9 συνολικά βραβεία σε τρεις κατηγορίες (Digital, Branded Εntertainment & Content και Media) για τις καμπάνιες και την επικοινωνία του Ομίλου Σαρακάκη (Honda Roadtrips και Mitsubishi ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ), του Makedonia Palace (REMAKE) και της FrieslandCampina (ΝΟΥΝΟΥ), ενώ το Digital Grand Ermis καθιστά την ADMINE το πρώτο independent agency που λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο Τηλέμαχος Μαυράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ADMINE δηλώνει: 
«Αυτό το σημαντικό βραβείο το αξίζουν όλοι οι Adminers, και στα 4 γραφεία μας, που κάθε μέρα ζουν για να βγάζουν ανατρεπτικές ιδέες που συγκινούν τους καταναλωτές. Σε αυτή τη συγκυρία, τίποτα δε θα ήταν εφικτό χωρίς τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται απόλυτα τα πιο σημαντικά τους assets: τα brand τους. Ειδικότερα, στην Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΕ οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας εμπιστεύτηκε το πιο μεγαλόπνοο content project στην ιστορία του automotive κλάδου στην Ελλάδα.»

Αναλυτικά οι διακρίσεις:
GRAND ERMIS DIGITAL 
Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)

MEDIA 
1 Silver – Preroll campaign “Ό,τι αξίζει, αντέχει στο χρόνο” (ΝΟΥΝΟΥ)

BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT 
1 silver - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)
1 bronze -  ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ  (Αδελφοί Σαρακάκη)

DIGITAL
2 gold - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη) 
1 silver  - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη) 
1 bronze - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη) 
1 bronze - REMAKE (Makedonia Palace)


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.