Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Περνέρα & CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για Οδική Ασφάλεια

Με θέμα "Το ποδήλατο οδηγώ, με τα σήματα οδηγό".

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς της και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ένωσαν και φέτος τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια εκπαίδευσης των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Ξεκινώντας την εκστρατεία οδικής ασφάλειας σε Δημοτικά Σχολεία, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στήριξε την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, στις 17 Φεβρουαρίου, από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου.

Η εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού είχε ως θέμα: "Το ποδήλατο οδηγώ, με τα σήματα οδηγό".

Σκοπός της εκδήλωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό, είναι η διαμόρφωση προενεργητικής συμπεριφοράς και ορθής οδικής κουλτούρας στους μαθητές. Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται στο Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, στοχεύει στο να δώσει στους νέους ανθρώπους εφόδια γνώσης και εκπαίδευσης που κάνουν τη ζωή τους στο δρόμο πιο ασφαλή.

Κοινός στόχος, της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Περνέρα, είναι η επιμόρφωση των παιδιών ώστε με γνώση και υπευθυνότητα να απολαμβάνουν τη ποδηλασία, γνωρίζοντας και προλαμβάνοντας τους πιθανούς κινδύνους.

Για το σκοπό αυτό, προγραμματίστηκε ένα δεκαπενθήμερο σχετικών δράσεων. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, προέβη σε χορηγίες και υποστηρικτικές ενέργειες.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, Ανδρέας Κ. Στυλιανού, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης Χρίστος Χατζηανανασίου, o Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Φίλιππος Παπαηλία, και η Διευθύντρια του Σχολείου Μαρία Δήμου.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.