Ας βοηθήσουμε αυτό το μικρό πλασματάκι να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών...

Η Μαρία Σταυρίδη πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και χρειάζεται να μεταφερθεί στο Ισραήλ για να εγχειριστεί. Το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό και η οικογένεια της δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος. 
 
Ο Χαράλαμπος και η Χριστίνα Σταυρίδη είναι από την Αραδίππου και έχουν δυο παιδιά, τον Σταύρο ενός έτους και την Μαρία τριών μηνών. Το κοριτσάκι διαγνώστηκε με συγγενή καρδιοπάθεια (τετραλογία του Fallot). Είναι μια συγγενής κυανωτική καρδιοπάθεια που ονομάζεται τετραλογία, γιατί εμφανίζει τέσσερις επιμέρους ανατομικές ανωμαλίες ταυτόχρονα:
1. Στένωση της πνευμονικής αρτηρίας ή και του χώρου εξόδου της δεξιάς κοιλίας
2. Μεσοκοιλιακή επικοινωνία  
3. Ανώμαλη έκφυση της αορτής από την δεξιά κοιλία ή και από τις δύο κοιλίες και δεξιό αορτικό τόξο και
4. Υπερτροφία της δεξιάς κοιλίας.

Σύντομα θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση από έναν εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργό στο Ισραήλ. Το κοριτσάκι λαμβάνει κάποια βοήθεια από το κράτος αλλά τα έξοδα μεταφοράς και παραμονής στο εξωτερικό επιβαρύνουν την οικογένειά της, η οποία όμως αδυνατεί να τα καλύψει και έτσι ο μικρή Μαρία ζητά από τους συνανθρώπους της να της χαρίσουν την ευκαιρία να ζήσει.

Η Μαρία θέλει να ζήσει και ζητά τη βοήθειά μας!!!

Όποιος μπορεί…
Κάτι μικρό να στερηθούμε όλοι, καταθέτοντας στην τράπεζα το ποσό μας, εμείς οι απλοί άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμη θαύμα!
Τράπεζα Κύπρου
Αριθμός Λογαριασμού: 357025479470
Iban: CY94 0020 0195 0000 3570 2547 9470

Δικαιούχοι: Σταυρίδη Χαράλαμπος  Νικολάου
Σταυρίδη Χριστίνα   


Χριστιάνα Διονυσίου

Ματθαιος

05/09/2017>13:37

Να ρωτησω κατι μπορω να το διαδωσω δημοσια στο youtube αυτό το γεγονός για να βοηθησω το παιδακι?? μπορω να χρησιμοποιησω την φωτογραφια αν γινετε και επιτρεπεται??

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.